Disclaimer

GEÜPDATET OP 1 NOVEMBER 2023

1. Partijen en voorwerp

Deze website is eigendom van Total-e Co-creators, onderdeel van Total Event Support NV

Adres maatschappelijk zetel: Voogdijstraat 29, 3500 Hasselt
Telefoon: 011/24 25 36
E-mail: total-e@total-e.com
Ondernemingsnummer: BTW BE 0418.614.881

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

 

2. Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Total-e Co-creators of rechthoudende derden.

 

3. Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Total-e Co-creators levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal  Total-e Co-creators de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Total-e Co-creators kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Total-e Co-creators geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Total-e Co-creators kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Total-e Co-creators verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

 

4. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Hasselt bevoegd.

Total-e co-creators

Unieke en mooie totaalconcepten co-creëeren. Dat is Total-e.
Wij streven ernaar om verwachtingen te overtreffen.

Wij richten ons als leverancier van diensten en materialen exclusief op professionals. Wij dragen bij aan de totaalervaring die jij én je eindklant voor ogen hebben dankzij onze expertise op het vlak van: licht, geluid, video, decoratie, printing,...

Met sterk onderscheidende 3D tekenaars, interieurarchitecten en grafisch ontwerpers visualiseren wij jouw project tot in het kleinste detail.

Our business is turning ideas into reality, inspiring our clients and do the usual in an unusual way.

Festarent

Een feestaanbod voor elke gelegenheid.
Elk feest heeft één ding gemeenschappelijk:

het moet perfect zijn!

Die ene stoel, tafel, plant, tafellaken, bord, wijnglas, vork, kandelaar,... moet precies
passen in het kleurenpallet en eindresultaat dat jij voor ogen hebt.

Bij ons huur je materiaal voor een geslaagd feest.

Catch The Eye

Catch the eye laat jouw bedrijf, interieur of evenement in het oog springen.

Bij ons kan je terecht voor visuele communicatie in de breedste zin van het woord.

Drukwerk, large format printing, fotoproducten, belettering, digitale signalisatie, standenbouw én video.

Blente

Een team van gemotiveerde én ervaren professionals in licht, geluid en video. Wij bieden audiovisuele ondersteuning op allerlei vlakken.

BLENTE zorgt voor de planning, organisatie, inrichting én aansturing op evenementen, feesten, modeshows, concerten, festivals, theatervoorstellingen, beurzen,...