our business is turning ideas into reality,
inspiring our clients and do the usual in an unusual way

WIZARDS

Unieke en mooie totaalconcepten co-creëeren.
Dat is Total-e.

Wij streven ernaar om verwachtingen te overtreffen. Van alles en iedereen. Zelfs die van de meest ervaren professional.

Wij denken met je mee en stemmen elk onderdeel perfect op elkaar af zonder creatieve limieten en met het oog op technische haalbaarheid. Met 3D plannen en renders die de realiteit voor 99% evenaren, geven wij jou alle tools in handen om de klant te overtuigen.

Ons team van creatives is een explosie van originaliteit. Klaar om de lat hoger te leggen.

JOUW TOTAALERVARING

Total-e richt zich als leverancier van diensten en materialen exclusief op professionals. Wij dragen bij aan de totaalervaring die jij én je eindklant voor ogen hebben. Als ondersteuners werken we graag samen op lange termijn, kijken we mee naar de technische haalbaarheid én budget optimalisatie. Hoe kan dat? Dankzij onze unieke combinatie van kennis én materiaal onder één dak!

Licht, geluid, video, rigging, meubilair, tafel- en keukenmateriaal, decoratie, printing,…

Jij kan steeds terecht bij je vaste contactpersoon die jouw project door en door begrijpt. Jouw contactpersoon denkt met je mee, zoekt naar opportuniteiten en gaat een stap verder om jouw idee te realiseren. Intern stuurt hij een team van dedicated experts aan dat jouw project mee op poten zet. Onze multidisciplinaire crew & gecombineerd transport zorgen voor een optimalisatie van het budget, een win-win kostenstructuur én een duurzamere aanpak. Zo haal jij het maximale uit je project.

    TRENDSETTING

Als ervaringsdeskundigen én trendsetters hebben we alle materiaal en decoratie in huis om de totaalervaring te creëren die jij voor ogen hebt. We blijven ons gamma steeds vernieuwen of maken onze eigen eyecatchers én meubilair op maat.

Dankzij onze inhouse schrijnwerkerij, las- en printatelier kunnen we vlot schakelen tussen creativiteit en technische haalbaarheid. Wij horen je al denken: maatwerk, dat is alles behalve duurzaam. Dat klopt! Daarom denken wij op voorhand zéér goed na over wat we voorstellen in een totaalproject. We zijn steeds selectief in de materiaalkeuze én creatief in het hergebruik ervan.

WE’RE ALL MAD HERE

Dat moet wel, anders kan je geen deel uitmaken van het Total-e team. Wij staan 24/7 voor je klaar. Ons team van designers, account- en projectmanagers, techniekers, magazijniers, print experten,… heeft maar één doel: jouw fantastisch totaalconcept realiseren!

 

 

 Want wij geloven in de kracht van ervaring. Total-e is een bedrijf, eentje met een kloppend hart. En als bedrijf vormen wij het kloppend hart van jouw project. Wij zetten allemaal net dat stapje extra om jouw beleving naar een hoger niveau te tillen.

Total-e co-creators

Unieke en mooie totaalconcepten co-creëeren. Dat is Total-e.
Wij streven ernaar om verwachtingen te overtreffen.

Wij richten ons als leverancier van diensten en materialen exclusief op professionals. Wij dragen bij aan de totaalervaring die jij én je eindklant voor ogen hebben dankzij onze expertise op het vlak van: licht, geluid, video, decoratie, printing,...

Met sterk onderscheidende 3D tekenaars, interieurarchitecten en grafisch ontwerpers visualiseren wij jouw project tot in het kleinste detail.

Our business is turning ideas into reality, inspiring our clients and do the usual in an unusual way.

Festarent

Een feestaanbod voor elke gelegenheid.
Elk feest heeft één ding gemeenschappelijk:

het moet perfect zijn!

Die ene stoel, tafel, plant, tafellaken, bord, wijnglas, vork, kandelaar,... moet precies
passen in het kleurenpallet en eindresultaat dat jij voor ogen hebt.

Bij ons huur je materiaal voor een geslaagd feest.

Catch The Eye

Catch the eye laat jouw bedrijf, interieur of evenement in het oog springen.

Bij ons kan je terecht voor visuele communicatie in de breedste zin van het woord.

Drukwerk, large format printing, fotoproducten, belettering, digitale signalisatie, standenbouw én video.

Blente

Een team van gemotiveerde én ervaren professionals in licht, geluid en video. Wij bieden audiovisuele ondersteuning op allerlei vlakken.

BLENTE zorgt voor de planning, organisatie, inrichting én aansturing op evenementen, feesten, modeshows, concerten, festivals, theatervoorstellingen, beurzen,...